Ontdek ons op video

Maximaal score bij Greenpeace

CPE en Energie 2030 Project 2020 "Mousquetaire"

CLEAN POWER EUROPE ECS 

De Europese coöperatie CLEAN POWER EUROPE ECS neemt de volledige abonnementskosten van de leverancier op zich ter waarde van 100, - per jaar voor coöperanten die een energieleveringscontract met ENERGIE2030 afsluiten. 

Het geld dat de leden investeren in de CLEAN POWER EUROPE ECS-coöperatie wordt geïnvesteerd in energieopwekkingsprojecten uit hernieuwbare bronnen (wind, hydraulische, ...) evenals andere duurzame projecten. 

De investering in de coöperatie is van onbepaalde duur.

Een uitstap is jaarlijks mogelijk. Gelieve de modalitaiten voor een uitstap op de webseite van de coöperatieve na te lezen: www.cleanpowereurope.eu.  

LID WORDEN van de coöperatie CLEAN POWER EUROPE ECS 

Om aan te sluiten bij de coöperatieve CLEAN POWER EUROPE, volstaat het

  1. het ingevulde en getekende inschrijvingsformulier terug te sturen ofwel per post naar Clean Power Europe SCE - Quai du Batelage 5 bte 255, 1000 Brussel, ofwel per e-mail aan Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
  2. het bedrag te storten dat overeenkomt met het aantal coöperatieve aandelen die u wenst te verwerven (minimum 1 aandeel = 1000,-€) op rekeningnummer TRIODOS (Iban) BE66 5230 8082 6943 – (Code Bic) TRIOBEBB met vermelding van uw naam, voornaam en adres in het vrije mededelingsveld.

Van zodra de storting en het inschrijvingsformulier in ons bezit zijn, zal de coöperatieve u inschrijven in haar register en u een attest bezorgen met uw lidnummer. 

UW VOORDELEN 

  1. Volgens het gekozen elektriciteitsproduct geniet u elk jaar van een belangrijke korting op de jaarlijkse vaste vergoeding: Voor het product "CleanPowerEurope" betaalt u 0,-€ aan vaste vergoeding in plaats van 100,-€, hetzij een besparing van 100,-€
  2. De Algemene vergadering beslist op basis van de jaarrekening van het afgelopen jaar of een dividend wordt uitbetaald en bepaald dienovereenkostig het percentage van de dividend?

  

Van zodra de storting en het inschrijvingsformulier in ons bezit zijn, zal de coöperatieve u inschrijven in haar register en u een attest bezorgen met uw lidnummer.  

Op de site www.cleanpowereurope.eu kunt u formulieren en bijkomende informatie vinden over de activiteiten van de coöperatieve.