Ontdek ons op video

Maximaal score bij Greenpeace

Onze productielocaties in België

 

/Het bedrijf Energie 2030

Als leverancier en producent van stroom, is Energie 2030 een onderneming die op langdurige termijn de hernieuwbare energieën wil bevorderen. Opgericht in 2001 door de leden van de Vereniging Energie 2030 SCRL, die reeds bestaat sinds 1995, wil Energie 2030 vooral een positief verschil creëren in de sector van de energie. Bij ons is het duurzame en het engagement van de burger geen “mode verschijnsel” of eendagsvlieg. Het zijn onze grondprincipes, de verankering van onze identiteit.

Energie 2030 is partner in verschillende nieuwe projecten, gerelateerd aan energie, zoekend naar een garantie voor de juiste opsomming voor de producenten en een juiste tariefopstelling voor zijn klanten. Energie 2030 steunt ook de kleine stroomproducenten in hernieuwbare energiebronnen, van zelfstandigen tot industriëlen door hen oplossingen aan te bieden door diverse energie - praktische uitdagingen waarmee ze geconfronteerd zijn.

Samenwerkend kunnen wij de energie duurzaam, maatschapelijk en verantwoord maken. Energie 2030 respecteert de betekenis van het motto “eendracht maakt macht” Wij bepalen onze energetische toekomst door dagelijks ons in te zetten en ernaar te handelen.

Doe mee!

De coöperatieve Energie 2030 SCRL en Clean Power Europe SCE