Ontdek ons op video

Maximaal score bij Greenpeace

Onze productielocaties in België

Ook in deze tijden doen we er alles aan om de continuïteit van de service te waarborgen. Een deel van onze medewerkers werkt verder van thuis. Daarom zijn de kantoren minimaal bezet.

Bij deze vragen wij dan ook om enkel hoogst dringende zaken via telefoon van maandag tot vrijdag tussen 9 en 13 uur af te handelen.

Voor alle andere zaken zouden we het appreciëren indien u uw vragen via email kan bezorgen aan service(at)energie2030.be. We trachten u dan zo spoedig mogelijk een antwoord te bezorgen.

Wij danken u voor uw begrip!

 

Belgische leverancier & producent van duurzame stroom.

Zuivere elektriciteit uit hernieuwbare bronnen… Hier te verkrijgen! 

Greenpeace geeft ons opnieuw een maximale score.


Belgisch, onafhankelijk en beheerd door de burgers zelf - Concurrentiële prijzen.

Stroom die “groene stroom” genoemd wordt, is niet noodzakelijk duurzaam… ik wil weten waarom.

Brussel verschaft ons de eerste leveringsvergunning voor groene stroom.

 

Meer als groen.

Een “groene stroom” is niet noodzakelijk duurzaam. Dit wordt door Greenpeace aangetoond in haar studie over stroomleveranciers.

Stroom wordt als groen gekwalificeerd dankzij de GvO (Garantie van Oorsprong). Deze kunnen voortkomen uit centrales, die gebruik maken van hernieuwbare bronnen maar niet duurzaam worden uitgevoerd op een vrijwillig ontbost gebied (zoals pellets uit ambachtelijk hout, plantages met een korte rotatie, uitgevoerd op een vrijwillig ontbost gebied, niet vernieuwbaar-aardgas, gebruikt in kwalitatieve warmtekrachtinstallaties). Dat mag men niet groen noemen!

ENERGIE 2030 verkrijgt zoals in het verleden, de maximale score in het klassement van Greenpeace, over de degelijkheid van stroomleveranciers. Kiest u voor ENERGIE 2030, dan kiest U voor de meest duurzame op de Belgische markt.

Bekijk de film (rechtse banner) of raadpleeg de Website van Greenpeace, om alle details te kennen en… PRAAT IN UW OMGEVING HIEROVER!

Door een verlangen om steeds beter te presteren, is ENERGIE 2030 de eerste leverancier die een groene stroom leveringsvergunning aangevraagd en verkregen heeft voor Brussel. ENERGIE 2030 zet zich dus enkel in voor de levering van stroom uit hernieuwbare bronnen, vandaag en in de toekomst. En zoals U het al begrepen heeft, kiezen wij enkel de meest milieubewuste bronnen.


"GAZ NATUREL"

Sinds 1/11/2018 biedt ENERGIE 2030 de levering van aardgas aan! 

 

Le gaz change

Omschakeling van arm naar rijk gas.

Meer info.

De omschakeling naar hoogcalorisch gas in België vraagt eventueel aanpassingen van uw gastoestellen.

Het is belangrijk de compatibiliteit van alle gastoestellen te laten controleren en eventueel laten bijregelen door een bevoegd technicus. Dit kan in het kader van de verplichte periodieke controle van de verwarmingsketel gebeuren.   

 

Meer INFORMATIE op www.gasverandert.be of www.gasverandert.brussels.